Bedrijfswageninrichting oplossingen

A4W uw partner voor het professioneel inrichten en uitrusten van uw bedrijfsvoertuigen. Het is onze missie om bedrijven en vaklui vooruit te helpen met de inrichting en uitrusting van hun camionette. Efficiëntere benutting van de laadruimte en veiliger op weg. 

A4W biedt u de grootste keuze merken bedrijfswageninrichting en biedt u voor elke vraag een oplossingen. A4W denkt met u mee over de inrichting en zorgt voor een perfecte plaatsing en service op mensenmaat. We zijn er ook voor garages en fleets. 

 vrijblijvende offerte.

Het mobiele atelier voor de vakman

Als vakmannen weten we dat een propere en ordentelijke werkplek ons helpt om ons werk makkelijker en beter gedaan te krijgen. Bent u vaak onderweg dan vindt u bij A4W de partner voor het professioneel inrichten van uw bedrijfswagens.

Het enige multimerken netwerk voor het upgraden en uitrusten van commerciële voertuigen.

Dankzij ons uitgebreid dealernetwerk in Vlaanderen en Wallonië zijn we altijd dichtbij. 

  • Enkel kwaliteitsmerken
  • Beste prijs / kwaliteit
  • Elk merk en type auto
  • Op maat van jouw onderneming
  • Tot 5 jaar garantie

Ontdek alle dealers

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !