Bedrijfswageninrichting voor alle merken en types bestelwagens

Met welk merk of type voertuig je je verplaatst, A4W verzorgt de inrichting en uitrusting met gepersonaliseerde oplossingen. Van de compacte stadsmodellen tot de ruime voertuigen voor zwaar werk, wij zorgen voor een inrichting die elke centimeter van uw camionette optimaal benut. Veilig, professioneel en voor elke vakman!

Vraag een offerte aan

A4W - Bedrijfswageninrichting voor de professionele vakman

Bedrijfswageninrichting voor elke auto, camionette, bus én vrachtwagen.

Uw camionette is even individueel als uw werkzaamheden. Daarom bieden wij bedrijfswageninrichtingen aan die speciaal zijn ontworpen voor de diversiteit aan modellen op de markt. 

Van Citroën tot Ford en van Mercedes tot Volkswagen, wij hebben de expertise in huis om uw camionette om te toveren in een efficiënte, veilige en georganiseerde werkruimte. Met de juiste inrichting verhoogt u niet alleen uw productiviteit, maar beschermt u ook uw investering in gereedschappen en materialen. 

Enkele realisaties

Bekijk welke inrichtingen we reeds voor onze klanten verzorgden. Van kleine wagens voor techniekers tot grote aantallen camionettes voor dakwerkers en koeriersdiensten. Bij A4W vindt u een oplossing en het juiste advies voor uw vraag.

Inrichting met dubbele bodem, een imperiaal of glasdragers of een volledig ingericht mobiel kantoor? Bekijk onze opgeleverde projecten en contacteer de A4W partner in jouw buurt.

A4W dealernetwerk

Het enige multimerken bedrijfswagen inrichter netwerk in de Benelux voor het upgraden en uitrusten van commerciële voertuigen.

Het is onze missie om uw bedrijfsvoertuig om te bouwen tot een praktische, veilige en duurzame werkplek waarop u even trots bent als uw werk. Dankzij ons uitgebreid dealernetwerk in Vlaanderen en Wallonië zijn we altijd dicht bij u. 

  • Enkel kwaliteitsmerken
  • Elk merk en type auto
  • Beste prijs / kwaliteit
  • Op maat van jouw onderneming
  • Tot 5 jaar garantie

Ontdek alle dealers

Stel je vraag en praat met één van onze specialisten

* Verplichte velden

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !