Multimerken bedrijfswageninrichting

De grootste keuze bedrijfswageninrichting merken zoals BOB System en Gema Italia, en oplossingen zoals dakdragers en vloer- en wandbescherming. A4W verhoogt je productiviteit en professionele uitstraling!

  • Kwaliteitsmerken
  • Elk merk en type auto
  • Beste prijs / kwaliteit
  • Maatwerk
  • Tot 5 jaar garantie

Vind een dealer

A4W Bedrijfswagen Inrichting Merken

Case-vloer-wandbekleding-bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting met topmerken

Het A4W bedrijfswageninrichting assortiment omvat een reeks topmerken die synoniem staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu kiest voor de flexibiliteit van Bob System, de precisie van Maier Fahrzeugeinrichtungen, of de sterkte, lichtgewicht en top afwerking van GEMA, we bieden oplossingen die uw bedrijfsvoertuig transformeren in een mobiele werkplaats die klaar is voor elke uitdaging.

Bob System Bob System staat bekend om zijn modulaire en flexibele bedrijfswageninrichtingen die eenvoudig aan te passen zijn aan de specifieke behoeften van uw werk. Met een breed scala aan opbergmogelijkheden en accessoires, biedt Bob System oplossingen die de efficiëntie en organisatie in uw voertuig verhogen. 

Maier Bedrijfswageninrichting Maier Fahrzeugeinrichtungen levert hoogwaardige inrichtingssystemen die duurzaamheid en functionaliteit combineren. Hun producten variëren van voertuigrekken en ladesystemen tot gereedschapshouders en veiligheidsoplossingen, waardoor uw werkruimte optimaal wordt benut.

GEMA GEMA biedt robuuste en betrouwbare inrichtingsoplossingen gemaakt van lichtgewicht aluminium. Hun producten zijn ontworpen om de belasting op uw voertuig te minimaliseren terwijl ze toch maximale opslagcapaciteit en duurzaamheid bieden.

Alurek Alurek staat bekend om zijn lichtgewicht en flexibele reksystemen die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Met een draagkracht van 100 kg en een antisliplaag zijn de Alurek-rekken ideaal voor het veilig vervoeren van diverse materialen.

Dynnox Dynnox biedt innovatieve mobiele inrichtingssystemen die het laden, lossen en transporteren van goederen vereenvoudigen. Hun oplossingen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende bedrijfsvoertuigen, waardoor uw werkproces efficiënter wordt.

Dakdragers en Laddersystemen

Voor de vakman die ook op het dak van de camionette werkt, hebben we dakdragers en laddersystemen van  Mobietec en Rhino. Deze systemen zijn ontworpen voor maximale functionaliteit en duurzaamheid, zodat u veilig en gemakkelijk toegang heeft tot uw dakruimte.

Mobietec Mobietec levert hoogwaardige dakdragers en laddersystemen die zijn ontworpen om de belastbaarheid en het gebruiksgemak van uw voertuig te optimaliseren. Hun producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig te installeren.

Rhino Rhino biedt een breed scala aan dakdragers en laddersystemen die bekend staan om hun robuustheid en betrouwbaarheid. Of u nu zware ladingen of lange materialen moet vervoeren, Rhino heeft de juiste oplossing voor uw bedrijfswagen.

Frontrunner Frontrunner's dakdragersystemen zijn ideaal voor avonturiers en professionals die extra laadcapaciteit nodig hebben. Deze systemen zijn sterk, veelzijdig en gemakkelijk aan te passen aan verschillende voertuigtypen.

A4W - Dakdragers, Laddersystemen en Glasrastelen
Ladingzekering-bouw

Ladingzekering en Veiligheid

Voor het zekeren van uw kostbare lading bieden we EWP en Loadlok systemen aan, zodat u met een gerust hart naar elke klus kunt rijden. Deze systemen zijn ontworpen om uw lading veilig en stevig vast te zetten, ongeacht de omstandigheden.

EWP (Engineered Wood Products) EWP levert duurzame en sterke houten producten die perfect zijn voor vloer- en wandbekleding in bedrijfsvoertuigen. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende bescherming voor uw voertuiginterieur.

Loadlok Loadlok biedt geavanceerde ladingzekeringssystemen die uw goederen veilig op hun plaats houden tijdens transport. Met een breed scala aan spanbanden, rails en bevestigingssystemen, zorgt Loadlok voor maximale veiligheid en stabiliteit van uw lading.

Rhino Opstappen Rhino opstappen bieden gemakkelijke toegang tot uw bedrijfswagen, waardoor het laden en lossen van goederen eenvoudiger wordt. Deze opstapsystemen zijn stevig, duurzaam en ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Verlichting en Elektronica

Goede verlichting en betrouwbare stroomvoorziening zijn essentieel voor elke vakman. Bij A4W bieden we hoogwaardige LED verlichting van Tralert en krachtige batterijen van Clayton Power.

Tralert LED Verlichting Tralert is gespecialiseerd in LED verlichting die zorgt voor optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Hun assortiment omvat werklampen, achterlichten en signalisatielampen die energie-efficiënt en duurzaam zijn.

Clayton Power Batterijen Clayton Power levert krachtige batterijen en energieoplossingen die uw bedrijfsvoertuig voorzien van betrouwbare stroom, waar u ook bent. Hun producten zijn ideaal voor mobiele werkplaatsen en zorgen ervoor dat u altijd voldoende energie heeft voor uw apparatuur.

A4W - Verlichting en signalisatie
Wiegel Bedrijfswagen oplossingen

Extra Oplossingen

Naast de bovengenoemde producten bieden we ook een reeks andere oplossingen om uw bedrijfswagen compleet te maken.

Wiegel Wiegel biedt hoogwaardige oplossingen voor de uitrusting van uw mobiele atelier.

RSI RSI levert robuuste hardtops en accessoires voor bedrijfswagens die zorgen voor extra bescherming en opbergruimte. Deze producten zijn ideaal voor professionals die vaak buiten werken en hun gereedschap veilig willen opbergen.

Frontrunner Frontrunner biedt naast dakdragers ook andere handige accessoires zoals opbergbakken en rekken die uw voertuig nog functioneler maken.

Neem Contact Op Wilt u meer weten over onze bedrijfswageninrichting en de producten die wij aanbieden? Neem contact op met A4W voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies. Ontdek hoe wij uw bedrijfsvoertuig kunnen transformeren in een efficiënte en veilige werkplek.

Duurzame kwaliteit en doordachte ontwerpen

Elk ontwerp van A4W is het resultaat van jarenlange ervaring en feedback uit de praktijk. Zo garanderen we inrichtingen die zowel duurzaam als uiterst functioneel zijn. 

Neem de stap naar een efficiëntere werkdag

Benieuwd hoe A4W uw mobiele werkzaamheden kan transformeren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw camionette omtoveren tot de perfecte mobiele werf.

Gespecialiseerde oplossingen voor elk vakgebied

Of u nu actief bent in HVAC, bouw, of techniek, A4W heeft de expertise om uw bedrijfswagen te transformeren tot een geoptimaliseerde werf op wielen.

Sluit U aan bij onze gemeenschap van professionals

Wordt deel van een gemeenschap die kiest voor vooruitgang en efficiëntie. A4W: Waar professionals samenkomen om hun werkdag te verbeteren. 

Enkele cases van bedrijfswageninrichting

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en contacteer één van onze bedrijfswageninrichters in uw buurt voor meer info.

Ontdek alle cases

Veelgestelde vragen

Wanneer u een nieuwe bestelwagen koopt, kan de inrichting worden overgeplaatst .  

 

Zelf inrichten is mogelijk, u kan de bestelling bij uw dealer ophalen. Uiteraard geniet u  niet van de uitgebreide garanties die u van onze installatie geniet. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld bevestigingsstandaarden uit de vliegtuigindustrie die niet te evenaren zijn met standaard materiaal.  

We hebben modulaire inrichtingen zodat wanneer u later de samenstelling wil wijzigen we een nieuwe configuratie kunnen verwezenlijken. 

A4W: Sterk Netwerk, Sterke Service

Met het grootste netwerk van bedrijfswageninrichters in België, is A4W uw partner voor kwaliteit en service. 

Van dakdragers tot interieurbescherming, wij hebben wat u nodig heeft om uw voertuig werf-klaar te maken. 

Ontdek ons dealernetwerk

Heb je meer info nodig over een upgrade of uitrusting van je bedrijfsvoertuig?

Contacteer ons

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !