Dakdragers, laddersystemen en glasrastelen

Het ruimste assortiment laddersystemen en dakdragers voor elke camionette vind je bij A4W. Elke bedrijfswagen heeft unieke noden, daarom zijn de dakdragers, laddersystemen en glasrastelen van A4W speciaal ontworpen om de functionaliteit van uw bedrijfsvoertuig te maximaliseren.  

Of u nu een elektricien, schilder of glaszetter bent, onze oplossingen verhogen uw efficiëntie en veiligheid op de weg. 

Vraag offerte aan

Uw Werk Efficiënter met A4W

Onze producten zijn niet alleen ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid, maar ook voor gebruiksgemak. Met onze dakdragers, laddersystemen en glasrastelen kunt u uw tijd op de weg optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - uw vakmanschap.

Dakdragers

Onze dakdragers, geschikt voor elk type bestelwagen, bieden een robuuste en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van materialen en gereedschap. Van lichtgewicht aluminium tot stevige staalconstructies, wij bieden dakdragers die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. 

Laddersystemen

Onze innovatieve laddersystemen zorgen voor gemakkelijke toegang tot uw materialen, zonder in te leveren op veiligheid. Met eenvoudige montage en demontage zijn onze laddersystemen een essentiële toevoeging voor elke bedrijfswagen. 

Glasrastelen

Specifiek ontworpen voor glaszetters, onze glasrastelen bieden een veilige en effectieve manier om glasplaten te vervoeren. Onze systemen zijn aangepast aan verschillende groottes en gewichten, zodat u met vertrouwen glas kunt vervoeren. 

 

Foto's

Waarom Kiezen voor A4W?

  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Al onze producten zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsstandaarden, gegarandeerd om de tand des tijds te doorstaan.
  • Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop. Onze producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen.
  • Maatwerk: Wij bieden oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en type bedrijfswagen.
  • Professionele Ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw voertuig. 
A4W - Glasrastelen

Bekijk dakdragers, ladders en glasrastelen

Ontdek enkele gerealiseerde projecten; dakdragers voor dakwerkers, bouwvakkers, HVAC installateurs en vele anderen. Verbeter uw workflow, efficiëntie en comfort. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. 

Vrijblijvende offerte 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte 

Bent u klaar om uw bedrijfswagen te transformeren met onze dakdragers, laddersystemen en glasrastelen? 
Neem contact op met A4W voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. 

Contacteer ons

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !