A4W 4x4 en Leisure: Avontuur op Maat

A4W begrijpt dat avontuur een levensstijl is. Met onze 4x4 en leisure-uitrusting wordt elke reis een onvergetelijke ervaring. Of u nu kiest voor een hardtop voor extra bescherming, of een daktent van topmerken zoals Front Runner voor dat ultieme vrijheidsgevoel, A4W maakt het mogelijk. 

Vraag uw offerte aan

Vrijheid Begint Waar de Verharde Weg Eindigt.

 

Hard Tops: uw robuuste reisgenoot 

Onze hard tops zijn meer dan een accessoire; ze zijn een statement van duurzaamheid en stijl. Ontworpen om de ruigste omstandigheden te weerstaan en tegelijkertijd de lijn van uw voertuig te complimenteren. Uw bagage veilig en beschermd, waar uw avontuur u ook leidt.

Daktenten: sterren kijken, comfortabel slapen 

Een daktent opent een wereld van mogelijkheden. Snel op te zetten, comfortabel en boven alles, veilig. Met de daktenten van Front Runner en andere vooraanstaande merken, slaapt u onder de sterren op de plekken waar u altijd van gedroomd heeft. 

Roofracks: ruimte voor uw passie 

Met onze roofracks neemt u moeiteloos alles mee wat uw hartje begeert. Kano's, fietsen, of extra bagage voor die lange reis; onze roofracks zijn de fundamenten voor uw uitrusting. Stevig, betrouwbaar en ontworpen voor eenvoudige montage. 

A4W - leisure 4x4 oplossingen

Verlichting: zien en gezien worden 

Goede verlichting kan het verschil betekenen tussen een avontuur en een beproeving. Daarom biedt A4W krachtige LED-verlichting die de nacht verandert in dag. Perfect voor de late rit terug of het nachtelijke avontuur.

Batterijen: energie waar u het nodig heeft 

Onze krachtige batterijsystemen garanderen dat u nooit zonder stroom zit. Of het nu is om uw telefoon op te laden of om uw kamp te verlichten, A4W levert de energie die u nodig heeft, waar u ook bent.

A4W: uw partner in avontuur 

Wij van A4W zijn zelf avonturiers in hart en nieren. We weten wat er nodig is om uw reis onvergetelijk te maken. Onze ervaring zorgt ervoor dat we samen met u de ultieme uitrusting samenstellen die past bij uw levensstijl en avontuur. 

Begin vandaag nog met het plannen van uw avontuur 

Klaar voor het volgende avontuur met uw 4x4? Contacteer A4W voor een offerte op maat en maak van uw voertuig de perfecte compagnon voor elk avontuur. A4W: waar uw avontuur begint. 

Vraag uw offerte aan

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !