Ombouw naar lichte vracht: uw voertuig, ons vakmanschap

A4W is de expert waar u op kunt vertrouwen voor de ombouw van uw wagen naar lichte vracht. Als professionele bedrijfswageninrichters plaatsen we dagelijks scheidingswanden, wandbescherming en vloerplaten in bestelwagens. Wij staan klaar om uw voertuig perfect af te stemmen op uw professionele noden. 

Vraag uw offerte aan

Lichte vracht: meer dan gewoon een ombouw 

Het ombouwen van een personenwagen naar lichte vracht vereist meer dan enkel een scheidingswand verwijderen of plaatsen. Bij A4W gaat het om een totaalconcept waarbij elk aspect van de ombouw minutieus wordt aangepakt, van de scheidingswand tot aan de wetgevingsconforme afwerking. 

Scheidingswanden: veiligheid en conformiteit 

Een scheidingswand is niet alleen een wettelijke vereiste, het is ook uw veiligheidsgarantie. Onze scheidingswanden voor lichte vracht voldoen aan de strengste normen en worden met precisie geïnstalleerd om aan de Belgische wetgeving te voldoen. 

Ombouw naar lichte vracht: een slimme zet  

Of het nu gaat om een Mercedes ML, een Jeep Wrangler of een Range Rover, A4W heeft de ervaring en de kennis om uw ombouw tot een succes te maken. Met ons uitgebreid assortiment aan ombouwopties vinden we samen de beste oplossing voor uw specifieke situatie en wagen.  

A4W-ombouw-lichte-vracht

Wetgeving en keuring: wij zorgen rrvoor 

Uw ombouw naar lichte vracht moet niet alleen praktisch zijn, maar ook legaal. A4W begeleidt u doorheen het hele proces, van de homologatiekeuring tot de definitieve ombouw, zodat u zorgeloos de weg op kunt.

Kostprijs en voorwaarden: transparant en eerlijk 

Bij A4W komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden heldere informatie over de kostprijs van uw ombouwproject en de voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Zo weet u precies wat te verwachten.

Uw partner in ombouw 

Als vakmannen die jaarlijks honderden wagens ombouwen, weet A4W als geen ander hoe een voertuig naar lichte vracht te transformeren. Met onze expertise en gepersonaliseerde aanpak garanderen we een ombouw die past bij uw werkzaamheden en wensen. 

Foto's

Begin het ombouwproces vandaag 

Klaar voor de ombouw naar lichte vracht? Neem contact op met A4W voor een persoonlijke offerte. Samen maken we van uw wagen een voertuig dat niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreft. A4W: waar uw voertuig onze expertise ontmoet. 

Vraag uw offerte aan

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !