Bedrijfswageninrichting voor koeriers- en pakketdiensten

Als professionele koerier is elke seconde van belang. Daarom heeft A4W de beste inrichting voor jouw bestelwagen. Ontwikkeld samen met en voor koeriers zoals jou. Klaar voor snelheid en efficiëntie? Ontdek het lichtste aluminium regaalsysteem op de markt. Geniet van brandstofbesparing en ettelijke seconden per levering. 

Vraag uw offerte aan

Uw Pakket, Onze Zorg  

 

Regaalsysteem: Flexibel en Betrouwbaar  

De aluminium leggers (regaalsysteem) past zich aan al uw behoeften aan. Grote of kleine pakketten, ze vinden allemaal hun plek. Met een laadvermogen van 100 kg per schap, bieden onze klaprekken niet alleen ruimte maar ook de zekerheid dat alles veilig blijft liggen! 

Kopschot met Schuifdeur: Toegankelijk en Praktisch  

Kopschotten met schuifdeur speciaal ontwikkeld voor pakketdiensten zorgen voor een vlekkeloze overgang tussen cabine en laadruimte. Snelle toegang tot alle pakketten maken uw route efficiënter en aangenamer. 

Maximale Benutting van de Binnenruimte  

De schappen zijn zo ontworpen dat ze, eenmaal ingeklapt, minimale ruimte innemen en maximaal gebruik maken van de hoogte binnen uw bedrijfswagen. Zonder trillingen of klapperen tijdens de rit blijft uw lading stabiel. 

A4W - oplossingen voor koerierdiensten

Unieke Materialenmix: Licht en Sterk  

A4W begrijpt dat u een betrouwbare partner nodig heeft dus zijn onze leveranciers zorgvuldig geselecteerd. De materialen zijn licht waar mogelijk en sterk waar nodig. Zo blijft uw bedrijfswagen wendbaar en uw lading onwrikbaar.

Veiligheid en Design Hand in Hand  

De afgeronde hoeken van onze klaprekken voorkomen blessures en het ‘zelfreinigende’ railsysteem zorgt voor een storingsvrije schuifdeur, ongeacht uw lengte of de grootte van de deur. 

A4W: Waar Elk Detail Telt  

Met A4W kiest u voor een doordachte bedrijfswageninrichting voor uw koerierdienst. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een offerte op maat. Uw camionette wordt onze missie; een werkplek die net zo professioneel is als u. 

Contacteer ons voor een Persoonlijke Offerte  

Bent u klaar om uw koeriersdiensten naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met A4W en ervaar hoe onze op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen uw werkzaamheden kunnen transformeren. 
A4W: omdat elk pakket telt. 

Vraag uw offerte aan

Wat onze klanten zeggen

Alfa Zonwering

Bedankt voor de uitzonderlijk goede service vandaag, levering rechtstreeks op de werf, met perfecte timing en mooi materiaal!

Detailjunkies

Onlangs onze Mercedes bij A4W laten voorzien van een inrichting waar ze bij het brainstormen ook rekening gehouden hebben met het feit dat de wagen ook privé gebruikt wordt. Superhard bedankt voor de snelle service !

Jelle Wouters

Bekwame vakmannen met kennis van zaken en een goede service !